duit poket

Monday, February 7, 2011

GEE~

mode : tgh layan feeling
+sambil dgq korean song from teen's lappy.. GEE~ ;p


mode yang sememang nya tengah melayan feeling rasa macam nak menari ikot rentak lagu ni je.. sangat2 catchy... haha... ok stop mira.. jgn sesekali kamu menari tgh2 malam ni.. ;p


mak telahpon slamat sampai kL pukul 3 pagi tadi setelah 12jam berada dalam kereta. non-stop driving.. tersangat2 kesian dengan abg daniel. jem yg teramat teruk. huu~ *sorry sebab kerana adikmu ini korang terlambat*


rasa macam nak tacink gila2 dah tadi.. nak menangis, sentap, sakit dada semua ada.. *saja buat teruk* ;p i try to be a better person for him.. try to understand.. boleh memang boleh tapi bila sampai one part, i need an explanation from that guy.. what is actually happen.. *ye lar.. aku ni stalker terhebat.. tambah2 lak di masa lapang yang terluang.. sangat2 best menjadi stalker.. ;p 


so.... what i need right now is..... is there anybody yang boleh pujuk saya?? anyone?? please raise up your leg higher phlissss !! ok stop again mira.. u are going crazy tonight~ =.=!


p/s > pesanan ringkas ini ditujukan kepada badut kicap.. i know u will read my new entry.. just keep your mouth shut.. haha.. ;D

1 comment:

  1. haha.. benggong.. hg tau noh aku nk baca.. wkaka..

    ReplyDelete